Facebook HungaryTwitterGoogle+YouTubeCruise Blog EnglishCruise Blog GermanyCruise Blog RussiaCruise Blog Czech RepublicCruise Blog Slovakiaws-b

Hapag-Lloyd Kreuzfahrten hamburgi hajózási társaság fényűző luxushajókat és exkluzív túrákat kínál. Az első hajó utazást a világon épp a Hapag-Lloyd cég 1891-ben szervezte, az alapítója Albert Ballin “Augusta Victoria” nevezetű hajójával. A sétahajózás megszületett. Még 120 évvel a feltalálása után is a Hapag-Lloyd hajózási társaság az egyik leginnovatívabb a piacon.

Hapag-Lloyd a prémium és a luxus téren kínálja hajó útjait, töbnyire a német nyelvű országokban.

A Hapag-Lloyd Europa nevezetű hajója már 12-szer ki volt tüntetve a Berlitz Cruise Guide által a luxus “Hajó 5-csillagos-plus” kategóriával. További hajói: expedíciós hajói HANSEATIC (5 csillagos), BREMEN (4 + csillagos). 2012-től COLUMBUS 2. Luxus utakat a luxus jet-tel “Albert Ballin”-nal kínálja.

2013-ban a flottát az EUROPA 2 hajó (5 csillagos) fogja kiegészíteni.


MS EUROPA: 5-csillagos-plusz

MS Europa a Hapag-Lloyd zászlóshajója amely fedélzetén egy exkluzív körben 408 vendég utazik. Az utas tér nagyon tágas, a szolgáltatás minden szinten kiváló. Négy étterem ajánlja a legjobb ételeket, köztük a legújabb “Dieter Müller” étterem. Ezen felül a vendégek a hajón használhatják a tornatermet, nagy medencét és a golffelszerelést is. A nyári szünidő alatt kínál speciális programot gyermekes családok részére, valamint szórakozást három generáció számára.

MS EUROPA / Foto © Hapag-Lloyd Kreuzfahrten

MS EUROPA / Foto © Hapag-Lloyd Kreuzfahrten

MS HANSEATIC: 5-csillagos

MS Hanseatic is a Berlitz Cruise Guide szerint egy vezető 5 csillagos hajó az expedíció terén. Egyesít világszínvonalú kalandot expedícióval és tanulmányos utakkal feledhetetlen kényelemben. Tágas kabinok, internet, ínyenc konyha és fitness center nyújt kikapcsolódást és szórakozást mindenki számára. A legmagasabb jég osztályjal rendelkező személyszállító hajó (E4) maximum 184 utast szállít, és elér távoli célpontokat is sarki vizeken. Szintén hajóutakat kínál a trópusi folyókon (Amazonas). Szakértők kísérik a kirándulásokat, és érdekes háttéri-információkat biztosítanak.

Hanseatic / Foto © Hapag-Lloyd Kreuzfahrten

Hanseatic / Foto © Hapag-Lloyd Kreuzfahrten

MS BREMEN: 4-csillagos-plusz

MS Bremen is egy expedíciós hajó (E4), amely sarki vizekben és egzotikus régiókban közlekedik. A hajó alacsony merülése lehetőve teszi a legkisebb kikötők, öblök és folyók látogatását. A vendégek kis csoportokban utaznak (164 utas), a légkör a fedélzeten nagyon barátságos és személyes.

MS BREMEN / Foto © Hapag-Lloyd Kreuzfahrten

MS BREMEN / Foto © Hapag-Lloyd Kreuzfahrten

MS COLUMBUS 2

MS Columbus 2 hajó utazásokat kínál 698 utasnak, 349 kabinban (28 belső, 89 külső kabin, 170 erkélyes, 52 lakosztállyal, 4 Vista és 6 Owner Suite). A tágas kabinok mérete minimum 20 négyzetméter.

A tágas spa, a wellness centrum, teraszos medence, pezsgőfürdő, futópálya a fedélzeten és golf driving range aktív kikapcsolódást nyújt a fedélzeten.

MS COLUMBUS 2 / Foto © Hapag-Lloyd Kreuzfahrten

MS COLUMBUS 2 / Foto © Hapag-Lloyd Kreuzfahrten

MS EUROPA 2

MS Europa 2, 11 fedélzeten 251 apartmánt kínál, utasok maximális kapacitása 516 fő, a legnagyobb teret kínálja utasonként.

Nyolc étterem, sushi bár és hat bár kínál számos szórakozási és gasztronómiai élményt. Nagy wellness és spa központ széles skálát kínál pihenésre és kikapcsolódásra. EUROPA 2 egy modern, fényűző stílusos és elegáns alkalmi nemzetközi hangulatot kínál.

MS EUROPA 2 / Foto © Hapag-Lloyd Kreuzfahrten

MS EUROPA 2 / Foto © Hapag-Lloyd Kreuzfahrten

Hapag-Lloyd exkluzív repülő útjait már egy éve szervezi amivel luxus módon a világ legérdekesebb városait látogathatja meg. 

Speciális szolgáltatások közé tartoznak: 24 órás szolgáltatás, poggyász szolgáltatás már az ajtójától, idegenvezetők, magán orvosok a fedélzeten, Gourmet Catering. Minden úton csak 42 hely áll rendelkezésre. Éjszakázás csak a legjobb és legkényelmesebb szállodákban van nyújtva.

Információ forrás: Hapag-Lloyd Kreuzfahrten, fordítás © Robert`s Cruise & Tour Leading e.U.